Over Studio KR8

Over Studio KR8

De man achter Studio KR8

Tanguy: headcoach, trainer en bezieler van studio KR8.

Tien jaar geleden woog ik bijna de volle 100 kilo. Stress en altijd aan het werk zijn, maakten dat ik vergat te genieten van het leven. Aan quality time met mijn gezin kwam ik gewoonweg niet meer toe. Het maakte me doodongelukkig en onzeker.

Dus besloot ik dat het genoeg was geweest. Ik zou weer topfit worden. Bij de start ging alles vlekkeloos. De resultaten waren snel zichtbaar. Maar dan stagneerde alles en herviel ik opnieuw in die oude, ongezonde levenswijze. Er volgden nog heel wat vruchteloze pogingen totdat ik de sleutel tot succes ontdekte. Dé sleutel die het mogelijk maakt om altijd fit en slank te zijn, een levenlang.

Ik volgde een opleiding als personal trainer bij de meest prestigieuze centra in de sector (NASM, OPEX,...). Met al deze kennis en vaardigheden op zak, bouwde ik het kracht- en conditiecentrum uit in Aalst. Binnen de kortste tijd groeide het ledenaantal van amper 5 naar meer dan 250 mensen.

Het is hier dat ik ontdekte dat niet alle mensen de resultaten haalden die ze hadden vooropgesteld. Van de tien leden die dat wel deden, hervielen er negen van hen in hun oude gewoontes. Dit deed me alles opnieuw in vraag stellen.

Ik stelde vooral mezelf in twijfel en ging  in eerste instantie bij mezelf op zoek naar het waarom. Ik kwam tot de conclusie dat, als mensen willen afvallen zonder hervallen, er meer nodig is dan alleen maar kennis. Ik verkocht mijn zaak en onderzocht anderhalf jaar het waarom mensen steeds hervallen. Ik ontdekte ook hoe ik dit kan voorkomen.

Ik sprak met experten in ons land maar ook met deze in Londen én de Verenigde Staten. Zo versterkte ik mijn kennis en vaardigheden met de juiste methodiek en mindset. 

Ik heb een fantastische missie. Jou helpen om je tot de gezondste, fitste, gelukkigste en vooral de KR8igste versie van jezelf te maken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x