Aanbod

#ikhebKR8

#ikhebKR8

Jezelf omvormen tot de fitste, slankste en gezondste versie van jezelf. De juiste mindset, de juiste voeding, de juiste sport en de juiste training garanderen jou dit succes. We nemen jou mee in dit totaaltraject mee, stap voor stap, volgens wat jij en jouw lichaam aankunnen. Ga je mee?

Lees meer
Start up

Start up

Wie ben je? Waar ben jij sterk in? Maar waarmee heb jij het wat moeilijker? Maar vooral, waar wil je naartoe? De antwoorden hierop zoeken we samen. En nadat we die gevonden hebben, bepalen we de funderingen van jouw nieuw leven. Jij bent dan klaar om met de juiste coaching van start te gaan.

Lees meer
Small Group Personal Training (SGPT)

Small Group Personal Training (SGPT)

Hierbij combineren we de twee krachtigste hefbomen naar kwalitatief trainen en een duurzaam resultaat toe. De KR8 van het individueel aangepaste programma en de KR8 van de groep. Samen met gelijkgezinden en een programma op maat kom je er gegarandeerd.

Lees meer
KR8voeding

KR8voeding

Wil jij deel uitmaken van de 10% club? Die groep van mensen die voor eens en voor altijd fit, gezond en slank door het leven gaan? Stap in ons jaartraject rond voeding. Wij starten waar anderen stoppen.

Lees meer
Personal training

Personal training

Soms moet je gewoon één met jezelf maar vooral in het moment kunnen zijn. Misschien is sporten in een groep gewoon niet jouw ding. Een personal trainingsprogramma, perfect afgestemd op wat jij belangrijk vindt, graag doet en met het beloofde resultaat? Ja, dat kan bij ons.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x